Ny betalingsløsning til Kollen

mCASH er SpareBank1 sin nye betalingsløsning som gjør betaling enklere – enten du skal betale til venner, handle i butikk eller på nett. Nå kan du bruke tjenesten i Holmenkollen 4. – 7. februar.

– Vi er spente og glade for at vår sponsor SpareBank1 ønsker å teste mCASH i Holmenkollen 4. – 7. februar. Vi håper publikum synes det er enklere og tryggere å bruke denne tjenesten fremfor for eksempel kontant betaling, forteller daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

Roald Stene er sponsoransvarlig i SpareBank1 Oslo og Akershus. Han gleder seg stort til skifesten i Kollen, og til å høre publikums respons på mCASH:

– Vi er stolte og glade for å kunne presentere en sikker, rask og enkel betalingsmetode på mobilen. Og den fungerer jo spesielt godt på arrangementer som Holmenkollen Skifestival, og alle kan bruke den uansett hvilken bank og mobiloperatør de har. Ikke minst er det enkelt og trygt for de som mottar betalingene! Dette er en løsning som passer like godt for store, profesjonelle aktører som for mindre lag og foreninger, sier Roald Stene, sponsoransvarlig i SpareBank1 Oslo og Akershus.

SE VIDEO: Slik fungerer mCASH-tjenesten.

mCASH kan du bruke til:

  • Vennebetaling
  • Mobilbetaling i butikk på Holmenkollen Skifestival
  • Mobilbetaling på nett
  • Lag, foreninger og skoler kan ta betalt med appen

Appen kan brukes av alle, uansett bank. Last ned mCASH for iPhone eller mCASH for Android.

Lurer du på noe? på mcash.no finner du svar på det du lurer på!

mcash_nett

Fakta om mCASH
mCASH er norsk gründerbedrift som var først ute med mobilbetaling i Norge. De har nærmere 100 000 brukere og over 600 butikker (blant annet Bunnpris, G-Sport, Burger King, Moods of Norway).  Tjenesten omfatter vennebetaling, betaling i butikk, betaling på loppemarkeder osv., og netthandel på mobilen. Dette er den mest komplette mobile betalingsløsningen i markedet. SpareBank 1-eide BN Bank har vært med som bankpartner siden begynnelsen av 2014.

Om SpareBank 1-alliansen
SpareBank 1 er en allianse av 16 selvstendige banker som til sammen er Norges nest største finansaktør. SpareBank 1-alliansen er landsdekkende. Bankene er fullverdige leverandører av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og bedrifter.